La Chișinău se va desfășura în weekend un nou turneul internațional de anvergură. De această dată cu participarea echipelor europene de top la Socca. Competiția AMOLIGA Nations Cup, care va începe vineri, 22 octombrie, va aduna 4 echipe Naționale: România, Rusia, Franța și Moldova. Meciurile se vor disputa pe Arena din parcul La Izvor și vor fi transmise în direct de site-ul nostru. Accesul spectatorilor în tribune va fi gratis. Invităm amatorii de fotbal la stadion.

Antrenorul principal al echipei naționale Serghei Epureanu a anunțat lista jucătorilor care au fost invitați să participe la AMOLIGA Nations Cup-2021.

Portari: Anatoli CEBOTARI (“Torpedo”), Ruslan ISTRATI (“Nistru-Rostimport”).

Jucători: Victor GOLOVATENCO, Alexandru ONICA, Denis NACONECINII (toți – “Torpedo”), Daniel ADAM, Adrian LASCU, Dumitru MAGA (toți – “Nistru-Rostimport”), Nicolai JOSAN (“Termoelectrica”), Evgheni GORODETCHI, Valeri GURGUROV (ambii – „Vivafarm-Nobel”), Dmitri POPOVICI, Dmitri VOLOSIN, Serghei NUDNII (toti – „Tiraspol”), Constantin COTOV („Zoulou” Atena, Grecia).

Programul partidelor din cadrul AMOLIGA Nations Cup 2021:

Vineri, 22 octombrie
Moldova – Franța (ora 19:00)
România – Rusia (20:45)

Sâmbătă, 23 octombrie
România – Franța (20:00)
Rusia – Moldova (22:00)

Duminică, 24 octombrie
Moldova – România (11:00)
Franța – Rusia (12:30)

Meciurile din cadrul AMOLIGA Nations Cup se vor desfășura pe stadionul de ultimă generație din Chișinău – Arena de fotbal pe plajă din parcul La Izvor al capitalei. 

Accesul spectatorilor la stadion va fi liber, cu respectarea cerințelor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP). Astfel, suporterii care au atins vârsta de 18 ani vor fi nevoiți să prezinte unul din documentele:

– certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
– rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
– concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni);
– act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației. 

Toate meciurile vor fi transmise online și în direct la posturile de televiziune Moldova 2, Pervyi Pridnestrovski și Match TV (Rusia), dar și de site-ul nostru fmf.md. 

Organizatorii AMOLIGA NATIONS CUP sunt Socca Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal (FMF). Ambasadorul turneului Federația Internațională Socca (ISF). Acest turneu constituie o etapă de pregătire pentru evenimentul principal de anul viitor – Campionatul Mondial din Mexic / 2022 #Get Ready For Cozumel

fmf.md

octombrie 20, 2021

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *