Ce măsuri ia Federația Moldovenească de Fotbal pentru a obține permisiunea autorităților de a relua competițiile de fotbal din țară, inclusiv campionatul Amoliga 2021 la Socca?
Portalul moldfootball.com vine cu mai multe detalii.

Сu căteva zile in urmă o scrisoare oficială corespunzătoare a fost expediată la adresa Prim-ministrului, Președinției și Guvernului Republicii Moldovei, precum și la adresa Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

În această scrisoare, FMF a argumentat că organizarea competițiilor naționale de fotbal se va efectua cu un risc minim de răspîndire a virusului COVID-19, cu atît mai mult că și în țările unde a fost declarat un lockdown strict, campionatele de fotbal sînt în plină desfășurare.

Din cauza faptului că în Moldova a fost declarat regim de urgență de la 1 aprilie pînă la 30 mai, această scrisoare va fi expediată și astăzi la adresa CNESP.

În primul rînd, Federația solicită autorităților permisiunea de a relua meciurile Diviziei Naționale, precum și organizarea meciului internațional de futsal dintre selecționatele Moldovei și Slovaciei, care urmează să se dispute pe 13 aprilie la Ciorescu. FMF așteaptă un răspuns pozitiv din partea autorităților săptămâna viitoare.

În al doilea rînd, Federația va solicita permisiunea organizării meciurilor Cupei Moldovei, meciurile din Divizia A și a altor competiții naționale.

În aceste zile președintele Federației Moldovenești de Fotbal Leonid Oleinicenco a vorbit sincer despre faptul că
„autoritățile nu acordă nicio atenție fotbalului”! Citiți interviul aici:

Sursă: Moldfootball.com

aprilie 2, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *