Un meci de nivel superior va avea loc în Moldova. Cea mai bună echipă la socca din lume, echipa națională a Rusiei, vine în Moldova. Socca Moldova a ajuns la un acord pentru a găzdui acest meci amical. Elevii lui Serghei Epureanu vor juca împotriva campionului mondial în exercițiu pe 16 septembrie la ora 18:00. Jocul va avea loc la Socca Arena din Ciorescu. Invităm spectatori în tribune! La fel meciul va fi transmis în direct pe site-ul nostru, pe postul TV Transnistrean, pe canalul YouTube-FMF și pe site-ul Moldfootball.

Jocul Moldova vs Rusia este un eveniment important atât pentru țară, cât și pentru dezvoltarea Socca în general.
Totodată, meciul e o etapă bună în ceea ce privește pregătirea ambelor echipe. Nationalele sunt în așteptarea Cupei Mondiale din Mexic (cele mai puternice 40 de echipe naționale au confirmat deja participarea). După amicalul de la Ciorescu, ambele echipe vor merge la Magic Cup din România. Turneul internațional cu participarea a șase echipe va avea loc la Iași în perioada 17-19 septembrie.

La ultima Cupă Mondială-2019, care a avut loc în Grecia, echipa rusă a învins Polonia în finală. Acest meci a fost urmărit de 300 de milioane de telespectatori de pe diferite continente. În timpul turneului, echipele naționale ale Moldovei și Rusiei au jucat una împotriva celeilalte. Meciul s-a încheiat cu victoria rușilor cu 6:3. Moldova s-a oprit în semifinale.
Reitingul mondial la Socca este acum condus de echipa națională rusă, Moldova pe lpozitia a 7-a.

septembrie 7, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *