ECUATORUL A TRECUT. REZULTATELE ETAPEI A 6 DIN AMOLIGA (VIDEO)

ФК «БЕЛЬЦЫ» ПРИСУЖДЕНО ТЕХНИЧЕСКОЕ ПОРАЖЕНИЕ ПО ПРИЧИНЕ НЕЯВКИ НА ИГРУ С «ТОРПЕДО»

Socca Moldova cu suportul Federației Moldovenesti de Fotbal (FMF) și al Federației de Fotbal din mun. Bălți, au organizat cu succes in premiera campionatului regional la socca Amoliga Nord-2021.

Toate jocurile s-au desfășurat pe stadionul orașanesc din mun.Bălți, unde anul acesta a fost amenajat un teren artificial specializat pentru socca (fotbal 6×6).

La primul campionat au participat 7 echipe din nordul țării. În medie, s-au marcat 10 goluri pe meci. Cele mai puternice patru echipe au ajuns în play-off. Meciurile finale au avut loc pe 4 noiembrie.

Campioană Amoliga Nord-2021 a devenit FC Cristal Biruința. Argintul a ajuns la echipa Pişcevic Țambula, locul 3 a ocupat Andremaxi-Fix.

În cadrul strategiei de dezvoltare și popularizarii a socca în Moldova, competițiile regionale se vor extinde. Aceasta este o oportunitate pentru toată lumea de a-și încerca fotbalul 6×6,
acest format câștigând o mare popularitate în lume. Pe lângă campionatul național Amoliga, echipele participă deja la turnee regionale sub egida Socca Moldova și FMF. Zilele trecute campionatul s-a încheiat la Bălți, chiar acum sezonul este în plină desfășurare la sudul țării. Potrivit prognozelor, numărul echipelor participante la competițiile regionale vor crește. Toate condițiile au fost create pentru aceasta.

În acest videomaterial, rezultatele sezonului și meciurile finale, premii, interviuri ale participanților și organizatorilor.

Mai lasam un link cu reportajul Balti-TV despre finala Amoliga Nord!

https://www.btv.md/belczkaya-amoliga-itogi-turnira/

noiembrie 8, 2021

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *