Rezultatele etapei a 9-a Amoliga-2021 (toamna) au dat răspunsuri la toate întrebările rămase. In acest sezon, in ciuda sistemului tur-retur, campionatul se va disputa de fapt cu finala si meciul pentru locul trei.

„Vivafarm-Nobel” a trântit ușa în urmul sau meci. La bulituri echipa de la Tiraspol a învins „Termoelectrica”. După 1:1 în timpul meciului și a fost să fie 2:1 la loviturile de departajare.
Luând în considerare configurațiile turneului, „Vivafarm-Nobel” poate termina cel mult pe locul al patrulea.

Despre „Termoelectrica”. Echipa lui Oleg Sischin are toate șansele să ia medalii de bronz. Noua echipă este la un punct de FC „Tiraspol”. Următorul meci este direct.

FC „Tiraspol” aproape a creat o altă senzație. Nu demult, „orășenii” au câștigat împotriva „Nistru-Rostimport”, iar în ultima etapă a durat câteva minute pentru a învinge un alt candidat la campionat – „Torpedo”. Meciul dramatic s-a încheiat cu scorul de 3:2. Toate detaliile sunt în raport.

27 noiembrie la Amoliga va fi jucat „meciul de aur”. „Torpedo” și „Nistru-Rostimport” vor concura pentru titlu. Echipele abordează față în față cu aceiași indicatori în ceea ce privește punctele – 21 pentru fiecare echipă. „Nistru-Rostimport” are un avantaj la meciuri directe, dar în acest caz asta nu contează.
Câștigătorul meciului va deveni campioana Amoliga-2021 (toamna).

23 noiembrie. FMF ARENA LA IZVOR

«VIVAFARM-NOBEL» – «TERMOELECTRICA» 1:1 (2:1 la bulituri) raport | video meciului | clasament | foto

«TIRASPOL» – «ТORPEDO» 2:3 raport video meciului | clasament | foto

«BALTI» – «NISTRU-ROSTIMPORT» 0:5 (-:+)

noiembrie 24, 2021

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *