Meciul de deschidere al noului sezon va avea loc pe 10 septembrie. Echipa Amoliga din Tiraspol va juca cu echipa Amoliga din Chișinău. Meciul-spectacol al celor mai buni jucători poate fi urmărit în direct pe site-ul nostru și pe YouTube-Socca MD.

Amoliga pentru cluburi începe pe 24 septembrie. Acesta este singurul campionat național în care joacă echipe din diferite regiuni ale țării. Amoliga reunește cele mai bune echipe și cei mai puternici jucători. Acum Socca sub egida ISF , este cel mai progresiv brand sportiv atât în ​​Moldova, cât și în lume.

Directorul executiv al Socca Moldova, Serghei Ursul despre cel mai principal:

  • Echipa națională la socca continuă să se pregătească în mod sistematic pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în aprilie 2022 în Mexic. De fapt, acest proces a început în octombrie anul trecut, când Serghei Epureanu a fost numit antrenor principal al echipei naționale, apoi a fost compusă o listă extinsă de jucători.

Conducerea Socca Moldova, în vederea pregătirii, a confirmat participarea echipei naționale la două turnee internaționale din acest an, astfel încât antrenorii să poată stabili lista de bază a echipei și să-și modeleze jocul in dueluri cu cele mai puternice echipe europene.

Despre parteneriate:

  • O parte din pregătirea generală, desigur, sunt mini-cantonamentele și jocuri amicale. Unul dintre ei a avut loc pe 31 august în ziua sărbătorii naționale, alături de prietenii și partenerii noștri din Business League. Și am dori să complimentăm jucătorii și conducerea Business League, care, atât din punct de vedere organizatoric, cât și din punct de vedere al jocului, au abordat foarte bine această întâlnire.

Pentru noi, acest joc a devenit, de asemenea, un pas pozitiv către relații strategice și consolidarea eforturilor de dezvoltare a acestui joc în Republica Moldova cu ligile și structurile interesate.

Noul sezon Amoliga:

  • Pe 10 septembrie vom deschide noul sezon cu un meci de expoziție, în care cei mai buni jucători de la Amoliga din Chișinău și Tiraspol vor ține ultima repetiție înainte de a pleca la Iași la turneul Magic Cup.

Iar pe 24 septembrie vom incepe cluburile. Sezonul acesta promite să fie și mai interesant și mai spectaculos. Mai mult, Socca Moldova a pregătit câteva surprize de top.

Socca populară:

  • În această etapă înțelegem clar, că trebuie se punem mai multe eforturi asupra recunoașterii produsului și promovării Socca ca subtip al fotbalului. Ne concentrăm pe calitatea competiției.

În țara noastră Socca este foarte perspectivă și va fi populară, deoarece în toate colțurile țării, cu ajutorul Federației Moldovenești de Fotbal și a autorităților locale, se construiește o infrastructură, adaptată specific pentru acest format. Socca va fi înteresantă pentru toate grupele de vârstă. Suntem absolut siguri.

septembrie 2, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *