Sergiu Iepureanu a fost numit in funcție de antrenor principal al echipei naționale de mini-fotbal. Acest specialist este cel care va pregăti echipa țării pentru participarea la Cupa Intercontinentală-2020 (Socca International), care va avea loc în Moldova în această toamnă.

Staful echipei va fi format în următoarele zile, iar prima etapă de pregatire va avea loc pe 30 august la Chișinău, unde va fi organizat un meci de selecție pentru candidații la echipa națională. Din acest motiv, campionatul Amoliga-2020 va lua o pauză de o săptămână.

Sergiu Epureanu este cunoscut fanilor fotbalului moldovenesc ca unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale. Ca jucător, a devenit campion multiplu al Moldovei, a jucat pe arena internațională in lotul echipei naționale, precum și în cupele europene pentru cluburi. Biografia lui Sergiu include, de asemenea, echipe din Turcia, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Belarus.

După încheierea carierei sale profesionale, Epureanu s-a integrat activ în mini-fotbal, devenind o figură semnificativă în formarea și dezvoltarea jocului in Republica Moldova.

Anul trecut, ca antrenor-jucător, Sergiu Epureanu a devenit campion a campionatului Amoliga-2019, împreună cu echipa „Geotermal” (Chișinău).

august 24, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *