Sergiu Iepureanu a comentat numirea sa in functie de antrenor principal al echipei naționale la mini-fotbal:

– Pentru mine aceasta stire este într-o anumită măsură neașteptată și în același timp plăcută. Este o mare mândrie să fii antrenorul echipei naționale. Să vedem cum va fi totul, avem mult de muncit pentru a construi o echipă puternică.

– Cine va mai fi in staful tehnic?

– Există candidați. Săptămâna aceasta vom decide.

– Având în vedere că la Cupa Mondială din 2019 echipa națională a Moldovei a ajuns în semifinale, putem spune că echipa noastră este una dintre elitele mini-fotbalului mondial? Există potential pentru a obține rezultate și mai bune?

– Rezultatul pe care echipa l-a obținut nu se poate spune că este complet logic. Norocul a jucat un rol special, considerând că „am scos” mai multe meciuri în ultimele minute. Da, băieții au jucat bine, dar norocul a fost cu noi. Probabil, nu este correct să spunem că va fi întotdeauna așa.

– Și totuși, ce sarcină va avea echipa la cupa intercontinentală?

– Vom defini sarcinile mai târziu, dar, evident, nu putem sa jucam sub nivelul nostru.

– Care sunt planurile apropiate pentru echipă și antrenori?

– Pe 30 august vom organiza prima întâlnire cu baieții. A sa avem un joc de selectie, în care vor participa candidații la echipa națională. Acest eveniment este orientat mai mult către comunicare în echipă și a vedea cine este in formă. În meciurile Amoliga-2020 vom monitoriza toti jucătorii, si cine va fi mai bine pregătit va fi inclus în lista finală.

august 24, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *