Acordul este prevăzutpentru anul 2021 și prevede posibilitatea promovării mărcii Loteriei Naționale a Moldovei pe platforma AMOLIGA, principalul produs al Socca Moldova.

Plamen Milanov, director al NGM Company:

”Una dintre prioritățile NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive este susținerea și promovarea sportului.

Parteneriatul cu Socca Moldova se aliniază perfect la strategia de activitate a companiei noastre. Suntem bucuroși să ne aducem contribuția la atragerea unui număr cât mai mare de oameni spre lumea sportului, inclusivși la socca.

Suntem convinși că toate cluburile care participă la Amoliga vor da dovadă de o competiție spectaculoasă și rezultativă, iar cu suportul nostru, meciurile vor putea fi privite de cât mai mulți suporteri și amatori ai fotbalului de calitate.

NGM Company, care administrează singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova, 7777.md, le dorește succes echipelor din Amoliga!”

Igor Carasiov, presedinte al Socca Moldova:

„Semnarea acestul acord de parteneriat cu Loteria Națională a Moldovei este următorul pas către extinderea orizonturilor de cooperare între sport și afaceri,inclusiv în contextul strategiei de dezvoltare a organizației noastre obștești.

Sunt absolut convins că într-un parteneriat comun vom putea transforma și îmbunătăți modelul de dezvoltare al produsului sportiv Socca în Moldova și îl vom aduce pe o nouă orbită de recunoaștere și interes!”.

mai 7, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *