Președintele Socca Moldova, Igor Carasiov și administratorul companiei CANINDSPORT, care reprezentâ marca mondială de echipamente sportive Joma, Dmitrii Cutenco a semnat un contract de cooperare în cadrul strategiei de dezvoltare și popularizare a mini-fotbalului în Republica Moldova.

Acest acord de parteneriat este rezultatul unei relații de încredere și subliniază importanța acestuia.

Dmitrii Cutenco: “Compania Joma este foarte bucuroasă să continue cooperarea cu Socca Moldova. În ciuda tuturor dificultăților legate cu pandemia, suntem întotdeauna gata să susținen partenerii noștri și credem în colaborarea productivă în continuare, care vizează dezvoltarea fotbalului în țară.”

Igor Carasiov: „Semnarea unui acord de parteneriat tehnic cu Joma-Sport pentru noul sezon subliniază angajamentul nostru comun pentru dezvoltare, pentru a crea relații mai bune cu mare încredere. Din numele Socca Moldova, aș dori să îi mulțumesc partenerii din Joma pentru încrederea și atenția acordată cu scopul pentru
popularizarea minifotbalului în Moldova. Sunt absolut convins că această sinergie va oferi un impuls suplimentar pentru dezvoltarea strategică ulterioară.”

În 2021, compania Joma (https://joma-sport.md/ru/) va fi partenerul tehnic al AMOLIGA și al echipei naționale de mini-fotbal din Moldova.

martie 23, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *