Vivafarm” s-a calificat în finala campionatului național la mini-fotbal (socca), Amoliga. Formația antrenată de Serghei Truhanov a învins-o în cea de-a doua manșă a semifinalelor pe “Krasnaya Zvezda” cu 2-0. Meciul s-a disputat la Chișinău, pe noul stadion de fotbal pe plajă din parcul „La Izvor”, reamenajat pentru mini-fotbal în perioada rece a anului. 

Krasnaya Zvezda (Tiraspol) – Vivafarm 0-2 (Tiraspol) 

Au marcat: Iurie GROȘEV (25), Dmitri POPOVICI (46) 

8 noiembrie. Chișinău 

Arbitri: Ruslan MUNTEAN, Octavian CEPOI și Sergiu PROCA 

Krasnaya Zvezda: 1.Vladimir HOROȘILOV, 3.Alexandr KHMEL, 4.Alexandr LAPACH, 5.Oleg BOTS, 8.Andrei TCACIUC, 10.Denis NACONECINÎI, 13.Igor MOTROI, 15.Oleg GAVRIUȘIN, 16.Mihail KUZNETSOV, 17.Alexandr POPOV, 20.Vladimir OLEINIC, 99.Daniil PAȘCENCO 

Antrenor: Denis NACONECINÎI 

Vivafarm: 1.Serghei JURIC, 7.Iurie GROȘEV, 8.Ivan CONSTANTINOV, 10.Evgheni GORODEȚCHI, 11.Alexandr POPOVICI, 14.Olexandr FESCENCO, 17.Dmitri POPOVICI, 20.Sergiu NICOLAICIUC, 21.Serghei TRUHANOV, 25.Vladislav BACLANOV 

Antrenor:  Serghei TRUHANOV 

Vă reamintim că, în meciul tur, Vivafarm s-a impus cu 3-1. 

În cealaltă semifinală, Geotermal (Chișinău) a învins pe Interdnestrcom (Tiraspol) cu 3-1. Returul va avea loc la Chișinău pe 22 noiembrie. 

În acest sezon, în premieră, competiția se desfășoară sub egida Federației Moldovenești de Fotbal. În calitate de co-organizator participă Federația de mini-fotbal Socca din Moldova.

Sursa: fmf.md

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=_46ABsV11NU&t=47s

noiembrie 8, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *