Semifinaliștii au schimbat victoriile sincron și au creat încă o zi completă de joc. Aceasta ar trebui să devină una dintre cele mai importante în sezon. Părerile sunt aceleași, iar miza este chiar mai mare.

1️⃣ Campionul actual se află într-o situație dificilă. Trebuie să lupte pentru a ajunge în finală într-un meci de rezervă. Situația a fost similară pentru Volta acum două sezoane. Au câștigat primul meci împotriva Geotermal, apoi două înfrângeri consecutive și doar bronzul. Pentru a evita repetarea situației, este necesară doar victoria. Aceeași sarcină este pentru TehMet. Victorie în timpul regulamentar sau într-o serie de lovituri de departajare și debutul în finală.

2️⃣ Încă un debutant al sezonului a pierdut avantajul primului meci. Trebuie să înceapă din nou de la zero. Terebna și Victoria au terminat-o cu trecutul și sunt pregătite să înceapă din nou. Meciurile anterioare nu au niciun efect. Există doar cel de-al treilea meci decisiv. Tânărul super-atacant Popescu sau a patra respirație a lui Orbu? Nu se poate prezice niciun rezultat al zilei de joc.

Toate răspunsurile – mâine seara. Din nou, o zi istorică în Amoliga, seria până la două victorii s-a întins la maximum. Luni, arena FMF din Parcul “La Izvor” va fi în flăcări – datorită echipelor și suporterilor lor.

Ziua X la Amoliga. Încă nu este finalul, dar multe lucruri sunt deja decise. Echipele nu au reușit să stabilească cine este mai puternic în cele două semifinale. Drept ajutor vine al treilea – el va decide totul. Există șansa ca în final să joace două echipe debutante sau două campioane din ani trecuți.

Ziua va fi deschisă de Terebna și Victoria. Este imposibil de făcut prognoze. Orice detaliu poate influența rezultatul – de la starea de spirit a curajului portarului. Victoria a condus în ambele meciuri, dar rezultatul a fost diferit. Care va fi tactica acum?

Sperăm că din cauza presiunii rezultatului echipele nu se vor închide. TehMet și Volta au demonstrat că pot juca un meci foarte strâns, dar și că pot crea 40 de ocazii pentru gol într-un meci. Deciziile antrenorilor ies în prim-plan. Al doilea meci al zilei va începe la 20:15.

📍 Terebna x Victoria 19:00

📍 Volta x Tehmet 20:15

💥 WE SPORT TV 💥

aprilie 15, 2024