Stadionul plin! După meciurile semifinale cu peste 700+ de spectatori, chiar și în ciuda vremii reci, finala ar trebui să atragă și mai mulți. Cel mai lung sezon din istoria Amoliga se termină totuși într-un mod neașteptat. Această competiție a devenit deja specială. A avut tot ce iubesc fanii socca. Dar în față este ziua cea mare. Campionul și medaliații vor fi determinați. Bătălia celor mai buni cu cei mai buni.

Primii care vor intra pe teren sunt pretendenții la “bronz”. Au fost puțin mai slabi decât finaliștii. Atât de puțin, încât Victoria a fost separată de meciul principal printr-un gol, iar TehMet – printr-un gol prins la loviturile de departajare. Acum se vor întâlni într-un meci direct. Echipele s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat, dar nimeni nu a reușit să câștige în timpul regulamentar. Tot duminică, de la ora 18:30, site-ul nostru va transmite în direct (clic AICI) meciul pentru locul 3, în care se vor duela TehMet și Victoria. 

Meciul principal al întregului sezon. Terebna și Volta vor disputa titlul de campion, și, împreună cu acesta, dreptul de a reprezenta echipa națională a Moldovei la Socca EuroCup. Pe parcursul sezonului, Terebna s-a dovedit a fi de două ori (o dată prin loviturile de departajare) mai puternică decât campioana actuală. Dar Volta își întărește forma și acum, pare să fie în apogeul său. Ne așteaptă două meciuri fantastice – chintesența unui sezon incredibil.

Cine va merge la Campionatul European de socca? Campioana va reprezenta Republica Moldova la Socca EuroCup 2024. Competiția va avea loc în perioada 8 -12 mai la Chișinău.

Meciul va fi transmis în direct de site-ul FMF.md și de postul TV We Sport, dar și de pagina de Youtube a Socca Moldova

aprilie 21, 2024